Agenda d’activitats

abril

HORA MENUDA
El cor del drac
Amb Elisabeth Ulibarri

Contes d’enormes aventures plenes de cor i sentiment, de dracs ferotges, de princeses valentes i de cavallers sensibles amb moltes ganes de jugar. Activitat gratuïta. És necessari fer inscripció prèvia mitjançant el formulari   **Si tens Facebook et pot ser útil rebre un recordatori de les activitats de la Biblioteca. Només cal que et subscriguis als… 0 comments-->

IL·LUSTRA’M! JORNADA D’IL·LUSTRACIÓ I ESCRIPTURA DE POEMES
Els poemes busquen el seu dibuix

Dissabte 21 de 10h a 13h un munt d’artistes estaran preparats per fer-te una il·lustració en directe! Cal que portis una poesia pròpia, trobis un/a artista i… LA MÀGIA APAREIXERÀ! Amb tots els dibuixos, contes i poemes en farem una gran exposició! Activitat per a infants i adults. Aquest anys la biblioteca surt al carrer al… 0 comments-->

ONCE UPON A TIME … Paper bag princess

És possible que aquesta activitat es traslladi a la plaça dins les activitat de Sant Jordi al carrer.  Contes en anglès per a famílies amb infants a partir de P4. Activitat gratuïta. És necessari fer inscripció prèvia mitjançant el formulari Aforament limitat a 25 infants **Si tens Facebook et pot ser útil rebre un recordatori… 0 comments-->

Filosofia per a infants (Grup 2: per a petits de 10 a 13 anys)

Amb els més grans tractarem preguntes, temes i reflexions adequades a la seva edat. Intentarem definir què és la igualtat, la justícia, la por, la veritat i la mentida, el bé i el mal, etc. Seran sessions de preguntes i respostes en rotllana combinades amb jocs i lectura de capítols de llibres. La dinamització a… Llegir més »

Conte contat, conte dansat

Proposta de contes i dansa creativa. A través d’històries màgiques que es van explicant amb el suport de les il•lustracions dels contes ens inspirarem cap a la dansa. Així doncs, aquests, seran el punt de partida per a gaudir del joc, l’espontaneïtat i alegria de moure el cos i ballar. Aquest taller és una oportunitat… Llegir més »

maig

Curs: Iniciació a l’àlbum il·lustrat

L’àlbum il•lustrat és un objecte narratiu especial que integra en un llenguatge únic la narrativa escrita i la visual. Té unes lleis i una mecànica pròpia i és apreciat i gaudit, no només pels infants, sinó pels lectors de totes les edats. Per a aquest taller no calen coneixements previs, tan sols interès en la… Llegir més »

Filosofia per a infants (Grup 1: per als petits de 7 a 9 anys)

Amb els més petits tractarem preguntes, temes i reflexions adequades a la seva edat. Intentarem definir què és l’amistat, l’amor, la por, la justícia, el bé i el mal, etc. Projectarem curtmetratges, llegirem capítols de llibres de la biblioteca, recomanarem pel·lícules i farem moltes dinàmiques de joc. Dinamitza, Judith Méndez Aquest grup ja està complert  … Llegir més »

EXPERIMENTIA: Tacar sense por (Taller de pintura familiar en grup)

Us fa por el paper en blanc? Us fa por un pinzell xop de pintura ¿Us fa por dibuixar en públic? Feu fora les vostres pors! Un gran paper blanc, tres o quatre pots de pintura de diferents colors,  tots els pinzells sucats i xops de pintura, i… només us caldrà seguir les instruccions de… Llegir més »

Filosofia per a infants (Grup 2: per a petits de 10 a 13 anys)

Amb els més grans tractarem preguntes, temes i reflexions adequades a la seva edat. Intentarem definir què és la igualtat, la justícia, la por, la veritat i la mentida, el bé i el mal, etc. Seran sessions de preguntes i respostes en rotllana combinades amb jocs i lectura de capítols de llibres. La dinamització a… Llegir més »

ONCE UPON A TIME … The three Billy Goats Gruff

Contes en anglès per a famílies amb infants a partir de P4. Activitat gratuïta. És necessari fer inscripció prèvia mitjançant el formulari Aforament limitat a 30 infants **Si tens Facebook et pot ser útil rebre un recordatori de les activitats de la Biblioteca. Només cal que et subscriguis als esdeveniments. Per fer-ho, segueix aquest enllaç Facebook  … 0 comments-->

Comparteix-ho...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone