Filosofia per a infants

És una activitat pensada per a la pràctica del pensament, per a l’exposició de les idees, per al respecte a les idees dels altres, però qüestionant-les si cal; la intenció és ajudar-los a pensar per ells mateixos i que ho facin crítica, creativa i respectuosament i aprendre a dialogar davant situacions de la vida quotidiana que no tenen una única resposta bona.

Activitat inspirada pel documental Sólo es el principio (Ce n’est qu’un début) on una mestra d’educació infantil porta a terme setmanalment sessions de filosofia amb els seus alumnes de 4 i 5 anys. Debaten sobre temes que els afecten a ells: què és l’amor, per a què serveixen els pares? què es la llibertat, què és un amic, la por, la felicitat, la mort… Us la recomanem.

Les trobades es faran dos cops al mes. La conductora d’aquesta activitat és la Judith Méndez. Estudiant de filosofia acostumada a treballar amb grups de nens com a monitora d’esplai.

Filosofia per a infants per web i xarxes

El calendari de les trobades per a aquest trimestre, és el següent:

  • dilluns 6 i dilluns 20 de març
  • dilluns 3 d’abril
  • dilluns 8 i dilluns 22 de maig

Les sessions comencen a les 17h i estan obertes a tots els nens i nenes a partir dels 8 anys. Cal fer inscripció mitjançant el formulari 

Gràcies per compartir!
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone