Germanes, gossos, friquis i altres espècimens

La rossa, angelical i perfecta Àngela és suplantada a Dublín per la seva imperfecta germana Marina,especialista en embolics i desastres. La Marina es veu ficada en un absurd malentès amb el Patrick, el nòvio  irlandès de la seva germana (guapíssim), amb els gossos de Mrs. Higgins (la seva horrorosa mestressa), amb els seus ostes sicilians (mafiosos) i amb una llunàtica família d’activistes animalistes radicals. I per si no hi hagués  prou, el C.C., un friqui desesperat que només desitja viure en la virtualitat, se li encreua en el camí un cop rere un altre fins que li trastoca tots els plans.

 

Medio planeta

Edward O. Wilson, pare de la biodiversitat, és el biòleg més reputat dels nostres temps, un dels pensadors més influent de l’actualitat i un dels millors divulgadors científics. El seu nou llibre és un assaig imprescindible sobre el risc al que s’enfronta la bioesfera davant el canvi climàtic , així com un pla realista i necessari per garantir la vida al nostre planeta.

 

La luna en las minas

En el Maestrazgo, entre boscos i barrancs, un home camina als afores d’un poble abans de l’alba. Agafa un paquet contra el seu pit. Explica la llegenda que ha nascut un nen, en Joaquín, sobre qui recau un destí terrible. Però tot i això, el seu pare desitja salvar-li la vida i l’entrega a la seva àvia perquè vetlli per ell. El petit viurà, però maleït per sempre.