CONNECTA’T
Saps el que pots demanar a l’administració?

Saps el que pots demanar a l’administració? Vine a conèixer el catàleg de tràmits i com consultar la documentació necessària per fer un tràmit. En aquest taller, descobrirem els diferents certificats disponibles per la ciutadania, aprendrem a sol·licitar-los. Descobrirem tots aquells tràmits que podem gestionar amb l’administració. Ens adaptarem a les necessitats dels participants, per tal de fer la sessió més propera i amena i cobrir necessitats especifiques.

Si estas interessat a participar-hi deixa les teves dades en aquest formulari

__________________________

El programa CONNECTA’T és la iniciativa de la Gerència de Serveis de Biblioteques de capacitació digital que pretén dotar a les persones usuàries de la XBM de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

La biblioteca pública vol ser un espai d’aprenentatge i convertir-se en espai facilitador de l’accés igualitari a la informació i la comunicació. És per això que s’han ideat aquests tallers especialment dissenyats en un format pràctic i pensats perquè els seus participants adquireixin coneixements que els seran útils en un context com l’actual que molts tràmits i serveis han passats a fer-se primordialment en línia