Revista Il·lustra’m

La nadala de l’Ajuntament és obra de l’Ariadna Casas

L’ARIADNA CASAS, és il·lustradora resident a la nostra vila. Aquest any ha rebut l’encàrrec per a crear la nadala de l’Ajuntament de Cardedeu que totes les veïnes hem rebut a casa aquestes festes.

Nadala personalitzada de José Miguel Álvarez Benítez

José Miguel Álvarez Benítez ens ha portat en mà la seva nadala! Quin privilegi tenir tants bons artistes de la il·lustració a la nostra vila de Cardedeu. Recordeu que al fons especial AUTORS LOCALS de la nostra Biblioteca podreu trobar obra editada de tots ells i elles. Bon Nadal a tothom!

Cartell de la Cinta Vidal per a La Marató

Col·laboració amb @TAGranollers per recaptar fons per @LaMaratoTV3_SVH per la lluita contra el Covid-19. Si sou a Catalunya podeu comprar estampats o bosses de tela al site del #teatreauditoridegranollers.

“La carta dels Reis”, il·lustrat per Roger Simó

El número de desembre de la revista Tatano ens porta un dels últims treballs de ROGER SIMÓ, un dels nostres il·lustradors residents a Cardedeu. Simó ha il·lustrat el conte de Teresa Guiluz.

Roger Simó il·lustra el cartell dels Reis 2021

Roger Simó ens ofereix una versió molt especial dels Reis de l’Orient, per al cartell que ha preparat l’Ajuntament per anunciar els actes reials previstos pel proper 5 de gener de 2021.

Il·lustra’m! 2020! (Edició a casa)

Aquest any no podem sortir al carrer, però l’art ha de continuar!

Un munt d’artistes de Cardedeu i convidats d’arreu preparats per fer una il·lustració a partir del text d’un infant.

Il·lustra’m! 2016

Jornades d’acció i reflexió al voltant de la il·lustració Per sisè any consecutiu, torna l’Il·lustra’m! Aquest any, dedicat a la poesia. Us proposem un seguit d’activitats per a petits i grans al voltant del món de la il·lustració i l’àlbum il·lustrat, i us convidem a participar-ne activament.

Il·lustra’m! 2015

Vau venir a l’Il·lustra’m! 2015? Aquell dia hi havia molta gent, infants i adults fent bullir el cap per inventar històries, il·lustradors escoltant-les i dibuixant-les, curiosos, la tele…