Tallers digitals +55

La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone España han posat en marxa un projecte per formar persones majors de 55 anys en l’ús de les tauletes i els smartphones a tota Catalunya mitjançant la realització de més de tallers periòdics al llarg de l’any en diferents espais com biblioteques, centres cívics, casals de gent gran o universitats catalanes. La Biblioteca de Cardedeu  participa en aquest projecte a través de tallers gratuïts i temàtics .

 

logo_fundacio_pere_tarres_4La Fundació Pere Tarrés és una entitat no lucrativa d’acció social i educativa amb la finalitat de promoure l’educació en el lleure d’infants i joves. Amb el temps, la seva acció s’ha ampliat a altres àmbits de l’acció social com ara la formació, la investigació i la gestió en el Tercer Sector. La tasca social de la Fundació Pere Tarrés està avalada per 50 anys d’experiència, els més de 335.000 beneficiaris i beneficiàries que cada any participen als diferents projectes i serveis. Entre ells, disposa d’una àrea digital que desenvolupa projectes educatius en l’àmbit de les noves tecnologies dels que es beneficien més de 7.700 persones cada any.

FUNDACIîN VDF ES_RGB_02La Fundación Vodafone España és una institució sense ànim de lucre que contribueix a l’impuls de la innovació i la utilització de les TIC per millorar la qualitat de vida de les persones i, especialment dels col·lectius vulnerables. Desenvolupa projectes d’innovació tecnològica que faciliten la vida a persones dependents, gent gran i malalts crònics. Promou programes de formació i accessibilitat amb diverses Universitats espanyoles dirigits a la recerca en TIC, l’excel·lència docent i la integració dels alumnes amb discapacitat. Altres objectius són la difusió de les telecomunicacions en la societat a través de publicacions, cursos i seminaris. www.fundacionvodafone.es