Agenda d’activitats

abril

Filosofia per a infants (Grup 2: per infants +10 anys)

Amb els infants més grans tractarem preguntes, temes i reflexions adequades a la seva edat. Intentarem definir què és l’amistat, l’amor, la por, la justícia, el bé i el mal, etc. Projectarem curtmetratges, llegirem capítols de llibres de la biblioteca, recomanarem pel·lícules i farem moltes dinàmiques de joc. A càrrec de: Judith Méndez. Calendari: dimecres 24… Llegir més »

Hora menuda: A la mida del drac

Sinopsi: El drac, un dels personatges més temuts de la història de les rondalles. Veniu a descobrir que no tot és el que sembla…o sí. A càrrec de: Mercè Rubí. Calendari: dijous 25 d’abril a les 17:30h. Cost: gratuït. Durada: 1 hora aprox. Inscripcions: al formulari web. Aforament limitat. Públic: Per a famílies amb infants de P3… 0 comments-->

Menjamots: El contador de contes d’Alba Marina Rivera

Sinopsi: En un vagó de tren hi viatgen una tieta amb tres nebots i un senyor aliè que llegeix el diari. La canalla comença a posar-se nerviosa i ja no sap com distreure’s, ja que les respostes que reben per part de la tia comencen sempre per la paraula No. Finalment la dona decideix explicar-los… 0 comments-->

Once upon a time… The Elves and the Shoemaker

Aquest abril escoltarem el conte: Els fullets i el sabater en anglès. Quina trapelleria en deuen estar preparant? Calendari: dilluns 29 d’abril a les 17:30h. Cost: gratuït. Durada: 1 hora aprox. Inscripcions: al formulari web. Aforament limitat a 25 infants. Públic: Per a famílies amb infants de P4 en endavant.

maig

Filosofia per a infants (Grup 1: per als petits de 7 a 9 anys)

Amb els més petits tractarem preguntes, temes i reflexions adequades a la seva edat. Intentarem definir què és l’amistat, l’amor, la por, la justícia, el bé i el mal, etc. Projectarem curtmetratges, llegirem capítols de llibres de la biblioteca, recomanarem pel·lícules i farem moltes dinàmiques de joc. (Aquesta sessió serà la darrera trobada del curs… Llegir més »