Agenda d’activitats

desembre

Filosofia per a infants (Sessió conjunta per a infants de 7 fins a 13 anys)

Tractarem preguntes, temes i reflexions adequades pels infants. Intentarem definir què és l’amistat, l’amor, la por, la justícia, el bé i el mal, etc. Projectarem curtmetratges, llegirem capítols de llibres de la biblioteca, recomanarem pel·lícules i farem moltes dinàmiques de joc. Calendari: dimecres 12 de desembre a les 17h. Públic: infants de 7 a 13 anys (Aquest… Llegir més »

EXPERIMENTIA – Postals de nadal amb la tècnica del collage (Taller artístic familiar)

Retallar, enganxar, crear… una postal d’un nadal imaginari. La tècnica del collage ens ho posa fàcil. Un taller que ens permetrà fluir per combinacions imprevistes i composicions espontànies. Un taller per fer-nos un regal molt especial Conducció del taller: Alba Marina Rivera Taller per a famílies amb criatures majors de 4 anys. Màxim de participants:… Llegir més »

TALLER D’SLIME

Aprofita l’ocasió per experimentar amb aquests materials ni sòlids, ni líquids, molt plàstics i elàstics. Abans els coneixíem com blandibú. Ara es fan dir slime. Alguns brillen en la foscor. D’altres llueixen amb purpurina. Però tots són particulars i fascinants. I també n’hi ha que semblen un moc fastigós. Diverteix-te amb l’slime! Calendari: divendres 14… Llegir més »

HORA MENUDA
Per Nadal un conte i un regal
Amb Elisabeth Ulibarri

Per Nadal desembolicarem contes que ens faran posar contents Activitat gratuïta. És necessari fer inscripció prèvia Mitjançant el formulari Aforament limitat a 25 infants en edat escolar.   **Si tens Facebook et pot ser útil rebre un recordatori de les activitats de la Biblioteca. Només cal que et subscriguis als esdeveniments. Per fer-ho, segueix aquest… 0 comments-->

Menjamots:
El vell Tomàs i la petita fada de Dominique Demers i Stéphane Poulin.

Parlarem del conte El vell Tomàs i la petita fada de Dominique Demers i Stéphane Poulin. Calendari: dijous 20 de desembre a les 17.30h. Públic: infants de 2n a 4t de primària. Durada: 1 hora aprox. Inscripcions: en aquests moments, totes les places estan ocupades. Si desitgeu assistir-hi, si us plau, contacteu amb el personal de la… 0 comments-->