Serveis

ESPAI PERSONAL

Accés al teu usuari. per gestionar la vostra activitat de biblioteca disposeu d’accés al vostre Espai personal. Cal que hi entreu mitjançant el del número de carnet de biblioteca i el PIN. Des d’aquest espai podreu:

  • Fer reserves de documents, veure la llista de préstecs i renovar el periode de temps
  • Modificar les dades personals i el PIN
  • Activar les cerques preferides i l’historial de préstecs, fer llistes de documents i subscriure’us al butlletí de novetats
SERVEI DINFORMACIO

Informació. podeu demanar informació sobre diferents temes d’abast general i local. Al Servei d’Informació us ajudarem a trobar allò que busqueu. També us ensenyem a buscar dins el catàleg catàleg col•lectiu Aladí.

CARNET Y PRESTEC

Carnet. podeu fer-vos socis a través d’aquest enllaç o presencialment a la vostra seu (carrer del Doctor Klein, 101). Disposareu d’un carnet vàlid per a totes les biblioteques públiques de Catalunya. Aquest és personal i intransferible per als usos de préstec, Internet i+ i Wi-Fi i també permet gaudir de descomptes culturals.

Préstec. El préstec és gratuït i permet endur-vos durant 30 dies fins a 30 documents: 15 documents en paper (llibres i revistes), 6 DVD i 9 CD. Si necessiteu disposar dels documents prestats durant més dies, podeu demanar una renovació personalment a la biblioteca, a través del catàleg Aladí o bé a través del correu electrònic o el telèfon. Normativa de préstec en català / Normativa de préstamo en castellano.

Préstec interbibliotecari. Podeu demanar que us portin un document que està en una altra biblioteca. Aquest servei té un cost de1,50 € per document sol•licitat i el rebreu en un termini aproximat de 10 dies.

FO_internet_i_mes

Internet i+. disposem de 9 ordinadors amb connexió a Internet i programes d’ofimàtica. Programats per oferir sessions de deu, trenta i seixanta minuts. Es poden reservar a través d’aquest enllaç.

Bústia de retorn de documents. La bústia de retorn us facilita tornar els documents que teniu en préstec quan la biblioteca està tancada. Cal que estigueu atents al calendari de tancament de la bústia de retorns. Si la Biblioteca està tancada tres dies seguits o més, la bústia no està accessible. Trobareu aquesta informació a la pàgina “Horaris

Bústia de suggeriments. A la planta baixa trobaràs una bústia on pots dipositar els teus suggeriments sobre el funcionament habitual de la biblioteca. Si el que vols és fer un suggeriment de compra de llibre, revista, dvd, cd, etc., demanan’s el full corresponent.

WIFI

WI-FI. per utilitzar-lo heu de disposar del carnet de la biblioteca. El número d’usuari i el PIN us serviran per validar-vos a la xarxa.

Taquilles. La biblioteca posa a disposició dels usuaris taquilles per a deixar els objectes personals mentre esteu a l’interior de l’edifici.

Vols fer un suggeriment de compra?
El fons de la biblioteca ha de respondre a les necessitats del ciutadans de Cardedeu. Per aquest motiu L’Ajuntament destina un pressupost anual per comprar material documental. Els vostres suggeriments són importants per decidir les compres. Formulari de suggeriment de compres
Vols fer un suggeriment o comentari sobre el funcionament de la Biblioteca?
Necessitem conèixer com veieu la Biblioteca, quina opinió teniu de les activitats que organitza? Els seus espais? l’atenció? L’horari? Què hi trobeu a faltar?
Contacta’ns