ELIJMENTAL 2023 – Misteris bestials (Els detectius més animals)

ELIJMENTAL. Detectius Infantils i Juvenils a Catalunya aglutina una selecció d’obres i personatges de la literatura infantil i juvenil de gènere policíac i detectivesc.

Aquesta és la segona edició i es centrarà en:

  • Animals detectius

Amb la inestimable col·laboració del nostre equip d’investigació bestial, SENGLARCK i TALPSON, hem aplegat una àmplia selecció de llibres, àlbums, còmics i pel·lícules perquè els usuaris puguin descobrir les històries i els personatges d’aquest gènere.

Els documents disponibles per a consulta i préstec formen part del fons especial “Club d’investigació”, on es poden trobar més de 350 títols acotats a LIJ (Literatura Infantil i Juvenil).

Paral·lelament, la Biblioteca ha desenvolupat una dinàmica per a les escoles i instituts que té per objectiu motivar l’interès pel gènere, la lectura i el coneixement del fons de la biblioteca.

També recuperem un joc d’investigació i recerca per a tothom que vulgui convertir-se en DEC (Detectiu Elijmental de Cardedeu), amb la missió d’identificar personatges-detectius a qualsevol dels documents disponibles a la biblioteca, a casa, a l’escola o a internet (llibres, àlbums, DVDs, revistes…).

Per a més informació sobre aquestes iniciatives contacteu amb el personal de la biblioteca.

Inbestiagadores

Enguany hem preparat un àlbum de cromos que recull 44 animals detectius.

Per obtenir l’ÀLBUM adreceu-vos al personal de la biblioteca (es necessita fer una reserva prèvia).

Per completar la vostra col·lecció haureu d’aconseguir els CROMOS convertint-vos en DECs i omplint fitxes d’identificació. Per cada fitxa que lliureu, aconseguireu cromos pel vostre àlbum.

Intercanvieu cromos repetits amb altres companys de classe, amics o usuàries de la biblioteca!

En l’edició anterior (2022) hem cercat i trobat: