Ficció en joc

Amb l’objectiu de crear propostes de dinamització de la cultura del videojoc, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona en col·laboració amb el CCCB impulsen el projecte Laboratori de ficció digital. La Biblioteca de Cardedeu, juntament amb catorze biblioteques més formen part del grup de treball Ficció en Joc, sota la direcció de  l’investigador en literatura i ficció digital infantil i juvenil, Lucas Ramada.

Les propostes que us farem des de la Biblioteca de Cardedeu neixen de la dinàmica d’aquest grup de treball. Aquestes dinàmiques o Clubs de (vídeo) joc són un exercici de reflexió col·lectiva per crear un nou coneixement compartit entorn de la literatura digital infantil i juvenil on els professionals de les biblioteques esdevenen autèntics mediadors en ficció digital.

Finalment, el resultat d’aquest treball quedarà reflectit en una guia pràctica que recollirà aquest nou coneixement generat pels propis participants en el laboratori: des de les intervencions didàctiques i de mediació específiques adequades a cada tipologia de videojoc fins a l’anàlisi del llenguatge i l’impacte que tenen en la cultura popular digital com en l’art i la societat.

 

PROPERES ACTIVITATS A LA BIBLIOTECA DE CARDEDEU

juny

FICCIÓ EN JOC PER A TOTES LES EDATS: Carcavas VIATGES BIBLIOFIUUUUU

Dinamitza: Sergi Portela | CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA