Filosofia per a infants

QUÈ ÉS FILOSOFIA PER A INFANTS...
Aquesta és una activitat pensada per a la pràctica del pensament, per a l’exposició de les idees, per al respecte a les idees dels altres, però qüestionant-les si cal; la intenció és ajudar-los a pensar per ells mateixos i que ho facin crítica, creativa i respectuosament i aprendre a dialogar davant situacions de la vida quotidiana que no tenen una única resposta bona.Activitat inspirada pel documental Sólo es el principio (Ce n’est qu’un début) on una mestra d’educació infantil porta a terme setmanalment sessions de filosofia amb els seus alumnes de 4 i 5 anys. Debaten sobre temes que els afecten a ells: què és l’amor, per a què serveixen els pares? què es la llibertat, què és un amic, la por, la felicitat, la mort… Us la recomanem.

aquest any 2018 tindrem dos grups d’edat i cada grup es trobarà un cop al mes.  La conductora d’aquesta activitat és la Judith Méndez, estudiant de filosofia acostumada a treballar amb grups de nens com a monitora d’esplai.

El calendari de les trobades per a aquest trimestre, és el següent:

El Grup 1 (Nens i nenes que estan entre 2n i 4t de primària -7 a 9 anys-). Ens trobarem el tercer dimecres de cada mes a les 17h. El calendari és el següent: 16 D’OCTUBRE, 20DE NOVEMBRE, 11 DE DESEMBRE, 15 DE GENER, 19 DE FEBRER, 18 DE MARÇ, 15 D’ABRIL, 20 DE MAIG,

Les inscripcions podeu fer-les des d’aquest formulari

El Grup 2 (Nens i nenes més grans de 5è i fins a 1r d’ESO -A partir de 10 anys-). Ens trobarem el quart dimecres de cada mes a les 17h. El calendari és el següent:

23 D’OCTUBRE, 27 DE NOVEMBRE, 18 DE DESEMBRE, 22 DE GENER, 26 DE FEBRER, 25 DE MARÇ, 22 D’ABRIL, 27 DE MAIG

Les inscripcions podeu fer-les des d’aquest formulari