Borregos de Cardedeu a la First Lego League

Ahir dissabte 24 de febrer de 2024, l’equip de robòtica Borregos de Cardedeu de la Biblioteca Marc de Vilalba van participar per primera vegada a la First Lego League en la categoria Challenge a la competició organitzada per la Universitat de Vic. Van fer tres rondes dins un circuit on havien de superar diferents reptes amb el seu robot i van quedar en 13a posició dels 30 equips que competien.

També van presentar un projecte d’innovació tecnològica que el jurat ha valorat com a gran feina en la detecció del problema i cerca de solucions tecnològiques, també en el desenvolupament del prototip arribant a una idea innovadora i eficaç. Felicitats Equip de robòtica Borregos de Cardedeu.

L’Equip de 9TV va retransmetre tot l’esdeveniment amb una durada de més de sis hores. Si voleu visionar tot l’acte el trobareu al web de la First Lego League  i al web de 9TV. És un bon exercici per veure com funcionen aquest tipus de competicions. Però, si us voleu estalviar tot aquest temps, us donem els moments en que apareix el nostre equip:

Presentació dels equips: minut 16′:28″

Primera ronda: minut 29′:36″

Segona ronda: hora 3:46′

Tercera ronda: hora 4:58′

Entrega de medalles: hora 6:05′