Fons bibliogràfic

Què és?

És el fons imprès i editat, també manuscrit, de llibres i altres documents (vídeo, DVD, música,…) que tenen en comú informar sobre temes relacionats amb Cardedeu i la seva comarca: la seva gent, la po

FO-fons-bibliograficblació, la història, la geografia, l’urbanisme, etc. És destacable els reculls de dades meteorològiques que va fer el Senyor Pere Comas al llarg dels anys.

També dins aquest concepte de fons bibliogràfic cal incloure els articles de revista que fan referència a Cardedeu i rodalies. Des de la Biblioteca cataloguem els articles més rellevants de les publicacions locals: Programa de la Festa Major, Programa de la Fira de Sant Isidre, programes de les festes de barri, Missatge, Monografies del Montseny, Revista d’Aquí, Vallesos, etc.

Com puc accedir-hi?

Gran part d’aquest fons és de lliure accés i disponible per préstec, ho trobareu a la primera planta de la Biblioteca. Val a dir que hi ha una petita quantitat de documents que estan desats al magatzem amb la finalitat de preservar-ne la seva conservació.

Com puc saber si m’interessa consultar-lo?

Tot el fons bibliogràfic (llibres, manuscrits, articles de revista, DVD i vídeos i CD) està catalogat al catàleg col·lectiu Aladí. Podeu guiar-vos amb aquest índex de temes.

PDF – Col·lecció Local

 

 

Biblioteca de cardedeu
La Biblioteca de Cardedeu recull el patrimoni escrit històric referent al municipi i la seva gent. Si tens revistes publicades a Cardedeu per associacions o gent vinculada al municipi, llibres que parlen del municipi o del Vallès Oriental, etc. Pots portar-ho a la biblioteca municipal. Nosaltres ho conservarem. Contacta’ns i t’ho expliquem.

 

[/su_column][/su_row]