Hemeroteca

Què és?

FO_hemeroteca

L’hemeroteca recull les revistes i diaris que s’han editat al municipi al llarg de la història. L’objectiu és preservar-lo per als estudiants, historiadors o investigadors de la història del municipi.

Actualment conté 78 títols (400 exemplars) de revistes editades o publicades a Cardedeu per associacions de veïns, entitats culturals, estudiants i escoles, associacions de pares, clubs esportius, grups religiosos, el comerç, grups polítics i l’administració local. El títol més antic és la revista L’Imparcial, editada per Cardedeu Avui i Sempre, l’any 1932.

Com puc accedir-hi?

L’hemeroteca no està a lliure accés, si voleu consultar-la cal que ens aviseu.

Com puc saber si m’interessa consultar-lo?

Per veure’n el contingut podeu obrir el llistat de títols que trobareu en aquest enllaç. També des del Catàleg Col·lectiu Aladí podeu buscar per paraula clau: “Cardedeu Revistes

PDF – Llistat Hemeroteca

 

Biblioteca de cardedeu
La Biblioteca de Cardedeu recull el patrimoni escrit històric referent al municipi i la seva gent. Si tens revistes publicades a Cardedeu per associacions o gent vinculada al municipi, llibres que parlen del municipi o del Vallès Oriental, etc. Pots portar-ho a la biblioteca municipal. Nosaltres ho conservarem. Contacta’ns i t’ho expliquem.