Concurs “Catalo·gats”

La Biblioteca és un territori de gats. Els tenim per a tot arreu: a totes les sales, a totes les seccions, gairebé a totes les prestatgeries hi ha algun…

I com que el 19 de febrer és el Dia Internacional del Gat, el més agosarats han decidit sortir perquè tothom els vegi… Si us acosteu a la Biblioteca els veureu en llocs elevats, amb molta llum i visibilitat, perquè els encanta ser el centre d’atenció.

Però sabem que hi han moltíssim més amagats (a les novel·les, als còmics, als contes, als dvds, als llibres de coneixement)… I els volem trobar a tots per tenir-los “catalo·gats”. Ens ajudeu?

Mireu a les prestatgeries de la Biblioteca i quan trobeu gats (a les cobertes o a l’interior dels exemplars), captureu-los. Els apuntarem al nostre inventari de gats de biblioteca, juntament amb el vostre nom com a descobridors oficials.

Per cada gat que trobeu, anireu acumulant punts i, al final, els que més punts tinguin aconseguiran un DIPLOMA d’experts en Gatalogació de la Biblioteca Marc de Vilalba..

A més, obtindreu altres obsequis.

Teniu fins a finals de febrer per trobar els gats que s’amaguen a la Biblioteca de Cardedeu!

Per cert… les gates s’han emprenyat perquè molts dels personatges principals són gats mascles i han iniciat el moviment reivindicatiu #MiauToo. Ens diuen que s’han amagat millor que ells; o sigui que, si les trobeu, obtindreu doble puntuació!