Guanyadors Micro Jocs Florals Santa Jordina 2021

Reunit el jurat, Estela Gutiérrez Torres (Escriptora novella), Oriol Puig Serradesanferm (Periodista cultural) i Selena Soro Gómez (Escriptora i periodista), el dia 18 de març de 2021 a les 18h a la Biblioteca de Cardedeu, decideixen el primer, segon i tercer premi en la categoria de microrelat als següents textos:


Categoria Microrelats

1r Premi:

Traumatisme diacrític — Autor: Òscar Arenas Larios (Cardedeu)

—Soc aquí! —va cridar. I li van llençar un tros de llenya al cap. Malauradament, amb la reforma dels diacrítics aquest tipus d’accidents són cada cop més comuns.


2n Premi:

Expectació — Autor: Joaquim Valls Arnau (Barcelona)

Immersos en el silenci més absolut, els cinc-cents trenta passatgers del tren d’alta velocitat que uneix les dues principals ciutats del país consulten de manera insistent els rellotges digitals instal•lats en els seus respectius vagons. Cap d’ells mou ni un sol múscul i la tensió col·lectiva es palpa en l’ambient. Un minut més de retard i tindran dret a la devolució de l’import íntegre del bitllet.


3r Premi:

Prioritats — Autor: Manuel Pérez Alegre (València)

Li prometé tantes coses que s’oblidà de la més important: estimar-la.Categoria Microteatre

El jurat format per Xavier Ripoll (Actor), Olga Vinyals (Actriu) i Oriol Puig Serradesanferm (Periodista cultural), el dia 23 de març de 2021 a les 18h a la Biblioteca de Cardedeu, van decidir els tres premis en la categoria de Microteatre.

1r Premi:
El temps de les formigues de Daniel Casanovas (Torroella de Montgrí)

2n Premi:
Impro de Josep Maria Diéguez de Jaureguízar (Vic)

3r Premi:
Tinder a cegues d’Enric Ribot i Saurina (Girona)


Categoria Tira Còmica

Reunit el jurat, Estela Gutiérrez Torres (Escriptora novella), Sergi Portela Vilallón (Tècnic de biblioteca i il·lustrador) i Selena Soro Gómez (Escriptora i periodista) i José Miguel Àlvarez Benítez (Dibuixant de còmic), el dia 26 de març de 2021 a les 18h a la Biblioteca de Cardedeu per decidir el primer, segon i tercer premi en la categoria de Tira còmica.

1r Premi:
Clara Avecilla Martínez (Arenys de Munt) per la tira còmica: La P. Realitat
(2n i 3r. premis han quedat deserts)