Hora Menuda

La narració oral no ha de tenir com a finalitat última conduir als oients cap a la lectura. Una altra cosa diferent és que la narració oral hi tingui una gran relació i que comparteixi elements coincidents amb la lectura. La narració oral és la primera experiència literària de l’individu i, en conseqüència la primera experiència de llenguatge literari, recrea idees i imatges úniques en cada individu oient.

En una societat impacient com la nostra, és necessari promoure l’espera i ho volem fer a partir de la narració oral. L’oient detecta en el narrador les emocions, les idees, els pensaments i els valors mitjançant un relat fascinant que es desenvolupa poc a poc.

Quan es fan les sessions?
Per norma general celebrem una hora menuda el tercer dijous de cada més de setembre a abril. Sovint, per commemorar aniversaris, presentar llibres infantil, o trobar-nos amb autors proposem noves trobades fora de calendari. En tot cas sempre trobareu les nostres propostes a l’agenda infantil o a la general.

Els nostres narradors son veins de Cardedeu que es dediquen profesionalment a explicar contes a adults i infants: Alícia Molina, Núria Clemares, Laura Asensio, Mercè Rubí, Ruben Martínez i Virginia Coquillat.

Quines mesures sanitàries cal prendre?
Les sessions es faran a la sala d’actes de la Biblioteca, on els seients estan disposats amb les distàncies exigides. Caldrà que els asistents portin en tot moment la mascareta posada i que abans de seure i quan acabi la sessió mantinguin les distàncies amb les altres famílies. Per assistir a la l’Hora Menuda que ens confirmeu prèviament la vostra assistència mitjançant una trucada de telèfon al 938 711 417 o bé el correu electrònic: b.cardedeu.mv@diba.cat i ens doneu els noms de cada infant i adult (grup de convivència) que vindrà a la sessió.

Properes sessions