IL·LUSTRA’M! 2016

Jornades d’acció i reflexió al voltant de la il·lustració

Per sisè any consecutiu, torna l’Il·lustra’m! Aquest any, dedicat a la poesia.

Us proposem un seguit d’activitats per a petits i grans al voltant del món de la il·lustració i l’àlbum il·lustrat, i us convidem a participar-ne activament.

DC. 6 D’ABRIL, A LES 17.30H
TERTÚLIA D’ÀLBUM IL.LUSTRAT
Vine a la Biblioteca. Tria un àlbum de la selecció especial Il•lustra’m! 2016. Llegeix­ lo i vine a la tertúlia. Gaudirem i aprendrem de tots els punts de vista!
Activitat adreçada a tots els públics.

DJ. 7 D’ABRIL, A LES 17.30H
TALLER POÈTIC
T’agrada jugar amb les paraules? Dir­les coses d’una manera… diferent? Vine a fer poesia d’una manera divertida i prepara el teu poema per l’Il•lustra’m!
Per a famílies amb infants a partir de 8 anys. Cal inscriure’s.

DV. 8 D’ABRIL, A LES 17.30H
IL.LUSTRA UNA POESIA, ESCRIU UNA IL.LUSTRACIÓ
La Gemma Capdevila (il•lustradora) i la Nina da Lua (poeta) ens explicaran el seu procés creatiu conjunt per conèixer com neix un àlbum il•lustrat: la dansa entre les paraules i els llapis. I tot seguit, el posarem en pràctica tots plegats.
Per a famílies amb infants a partir de 8 anys, i persones de totes les edats interessades en la poesia i la il·lustració. Cal inscriure’s.

DS. 9 D’ABRIL, DE 10 A 14H
JORNADA D’IL.LUSTRACIÓ (6a edició)
IL.LUSTRA’M UN POEMA!
Un bon grapat d’artistes vindran a la biblioteca per il•lustrar les vostres poesies! Porteu un poema o feu-­lo a la biblioteca el mateix dia i trieu un artista que us l’il•lustri. Veureu en directe el procés creatiu i podreu participar-­hi!
Activitat oberta a tothom.