Llista Animes Club Otaku (abril, 2020)

Charlotte (sèrie)

Plataforma de pagament: Netflix

La història gira al voltant de les habilitats especials que un petit percentatge de nois i noies desenvolupen durant la pubertat. El protagonista, Yuu Otosaka, utilitza el seu poder per al seu benefici propi sense que ningú ho sàpiga i porta una vida estudiantil comuna. Un dia apareix davant d’ell una noia anomenada Nao Tomori, la qual també té una habilitat especial. A causa d’aquesta trobada, el destí d’aquells que posseeixen poders especials canviarà. Aquesta és la història de com aquells amb poders especials experimenten la joventut, mentre aprenen a donar-li bon ús a les seves habilitats.
Font: Viquipèdia
Veure tràiler de la sèrie

Angel beats (sèrie)

Plataforma de pagament: Netflix

En un institut que serveix com a estació de pas a l’altra vida, un adolescent es veu immers en la lluita pels drets dels que viuen al purgatori.
Veure tràiler de la sèrie

Toradora (sèrie)

Plataforma de pagament: Netflix

Ryūji, dur per fora i tendre per dins, entaula una singular amistat amb Taiga, una noia menuda, de llengua afilada i caràcter valent.
Veure tràiler de la sèrie

A silent voice (pel·lícula)

Gratis amb el carnet de biblioteca: ebiblio

Plataformes de pagament: Filmin, Prime Video, Netflix

En l’adaptació cinematogràfica de la sèrie de manga “A Silent Voice”, l’animadora Naoko Yamada aconsegueix fer-se seva la història amb energia i reformular-la com un tot. El resultat és un film ple d’elegància i poesia, que exposa amb franquesa i sensibilitat temes tan delicats com l’assetjament escolar i la discapacitat.

Sis anys després d’haver turmentat a una companya de classe sorda, Shoya, un estudiant d’institut solitari i turmentat pel que va fer en el passat, busca la forma de comunicar-se amb ella per disculpar-se. D’aquesta manera, comença el seu particular camí cap a la redempció, però, és possible que ja sigui massa tard?

Veure tràiler de la sèrie