Nou mural de Cinta Vidal a Cardedeu

La creació és al pati de la botiga de joguines El gat Corneli

La muralista i il·lustradora resident a Cardedeu ha compartit en el seu compte de Twitter que “en aquest temps d’incerteses, hem de donar suport a les empreses petites i locals” i per aquesta raó ha decidit pintar un mural al pati de la joguineria de la seva mare: El Gat Corneli.

Fidel al seu estil propi, similar a “una mirada serena a l’abisme” (com va definir l’Alba Dalmau) aquesta creadora d’universos escherians, jugant amb les perspectives múltiples i desafiant la gravetat també ens ofereix unes fotografies que donen testimoni del procés de creació del seu últim treball:

Estem desitjant que l’acabi i ens preguntem quan podem gaudir d’aquesta nova obra d’art urbà que ve a afegir-se al magnífic catàleg muralista de la vila de Cardedeu.

Com ja sabeu, la Cinta Vidal és l’autora de l’extraordinari i fascinant mural que ha fet encara més original i única la nostra Biblioteca.

Si en voleu saber més coses d’aquesta artista resident i col·laboradora habitual de l’IL·LUSTRA’M! us deixem aquests enllaços…