Once Upon a Time…!

Aquesta activitat queda suspesa durant aquest curs. Confiem que el setembre de 2021 ens reservi bones notícies per a tots.

Sessions de contes  en anglès per a infants a partir de 4 anys. Once Upon a Time… Té una funció didàctica d’aprenentatge de la llengua anglesa a partir de l’oralitat, explicant històries i aprenent cantarelles de la tradició oral anglesa.

“Once Upon a Time…” és una activitat oferta per Cambridge School of English del Vallès Oriental. Ho celebrem un cop al mes i en concret  el darrer dilluns de cada mes.

Quines mesures sanitàries cal prendre?
Les sessions es faran a la sala d’actes de la Biblioteca, on els seients estan disposats amb les distàncies exigides. Caldrà que els asistents portin en tot moment la mascareta posada i que abans de seure i quan acabi la sessió mantinguin les distàncies amb les altres famílies. Cal que ens confirmeu prèviament la vostra assistència mitjançant una trucada de telèfon al 938 711 417 o bé el correu electrònic: b.cardedeu.mv@diba.cat i ens doneu els noms de cada infant i adult (grup de convivència) que vindrà a la sessió.

Properes sessions