Premi al Blog Esciure&Escriure

Si us agrada l’expressió escrita, jugar amb les paraules, crear relats, poemes, els microrelats, en definitiva, si us agrada escriure, us proposem un blog on podeu participar-hi seguint propostes juganeres.  El Blog és una creació del grup d’escriptura Pasta de Full. En el seu blog elles es defineixen com:

grup que escriu amb entusiasme per afició. El nostre nom ve inspirat per dues dèries: la gastronomia i la literatura, o vicervesa. Les reunions quinzenals de treball sempre culminen amb un bon àpat. I també degustem llibres al foc de llenya i pasta de full de paper. El grup es va quallar el 1998 a Cardedeu i les dones que la integrem som imaginatives, tendres, vindicatives i molt serioses”

El Blog  Escriure&Escriure, es va publicar l’any 2017 amb textos dels membres del Grup Pasta de Full i amb la idea de buscar la participació d’altres persones interessades en aquesta eina d’edició.  El passat mes d’abril, Escriure&Escriure va rebre el Premi Vila de Lloret al Millor Blog de Creació Literària.

Animeu-vos a seguir les seves propostes!