Viquipedistes Cardedeu

El passat mes d’octubre de 2019, les biblioteques de la comarca del Vallès Oriental, vàrem celebrar una marató viquipedista coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni Cultural. L’objectiu era ampliar la informació escrita de cada un dels municipis participants: Cardedeu, Granollers (Can Pedrals), la Llagosta, Lliçà de Vall, Martorelles i Sant Antoni de Vilamajor. A Cardedeu el grup de 6 viquipedistes vàrem generar entrades noves per a: Marcel·lí Bosch, Cinta Vidal, Ariz, Francesc Alexandri, i de l’il·lustrador Agustí Asensio. Podeu llegir les notícies referides a aquesta Marató a:

  • Solé, Esther. “El poder d’una comarca #bibliowiki” [En línia]. Blog d’Amical Wikimedia. 23 de novembre de 2019. Accés: 27 de gener de 2020. URL
  • Polo, Ferran. Sis biblioteques vallesanes participen a la primera viquimarató comarcal [En línia]. El Nou 9 (Edició del Vallès Oriental), 1 d’octubre de 2019. Accés: 26 de gener de 2020. URL

I seguim treballant a fi de tenir ben representat el passat, la gent i l’actualitat de Cardedeu. El grup Viquipedistes Cardedeu és obert a tothom que vulgui iniciar-se en la redacció de notícies a la viquipèdia. Des de la Biblioteca us donarem suport i acompanyament en aquesta tasca. Si esteu interessats en formar-ne part només cal que ens ho comuniqueu. Podeu fer-ho posant-vos en contacte amb el personal de la Biblioteca.

Les trobades les celebrem el segon dissabte dels mesos parells. Per al 2020 el calendari de trobades és: 8 de febrer, 11 d’abril,  13 de juny, 8 d’agost, 10 d’octubre i 12 de desembre.