Hora menuda

 

HORA MENUDA
Cuentocontigo
[Activitat en vídeo]

Sessió a càrrec de Rubén Martínez Santana

Sinopsis: Sólo se puede contar cuentos a los niños y las niñas si se cuenta con ellos y ellas. La imaginación (está comprobado científicamente) toma 0.5 segundos en pasar del cerebro al corazón, y viceversa. ¿Cuántos viajes puede hacer en una hora? No hay que preocuparse: Rubén tampoco lo sabe; pero, eso sí, se encarga de que sean muchos.

Sessió de contes en format vídeo que podeu visualitzar durant tres dies (Del 28 al 30 de desembre de 2020) des d’aquí mateix.

 

HORA MENUDA
El senyor Raspall
[Activitat en vídeo]

Sessió a càrrec de Laura Asensio

Sinopsi: “El Senyor Raspall” és un conte de creació pròpia que ens endinsa al món de Gianni Rodari. Un conte amb joc de paraules, sorpreses, fantasia i creativitat; amb molt d’humor per entendre i conèixer al Senyor Raspall… Un senyor molt estirat, meticulós i ordenat que un dia tot es capgira i troba el seu veritable tresor… Aquest conte no només ens apropa al joc i a la gramàtica de Rodari, sinó que ens parla del poder de deixar-se sorprendre i dels canvis, de trobar el nostre nen interior i el nostre veritable tresor…

Sessió de contes en format vídeo que podreu visualitzar durant tres dies (Del 21 al 23 de desembre de 2020) des d’aquí mateix.

 

HORA MENUDA
Tenen por els monstres?
[Activitat en vídeo]

Sessió a càrrec de Virginia Coquillat

Sinopsi: criatures que fan por n’hi ha de molts tipus; monstres, bruixes, gegants, llops… Fins i tot, potser, algun d’aquests éssers té por de nosaltres; vés a saber! En aquesta sessió de contes ho descobrirem.

Sessió de contes en format vídeo que podeu visualitzar durant tres dies (Del 4 al 6 de gener de 2021) des d’aquí mateix.

 

HORA MENUDA
Tot escoltant Rodari

Sessió a càrrec de Mercè Rubí

Sinopsi: Un, dos, tres! Contes per anar fent! Contes per parlar, per riure, per somiar! Contes de tots colors! Tot jugant expliquem contes. Tot jugant escoltem contes. Qui vol un conte? Un, dos, tres! Sessió basada en diferents contes de Gianni Rodari.
Activitat gratuïta. Recordeu que l’aforament és limitat i demanem que cada dos infants, com a màxim” vagin acompanyats d’un adult. cal fer inscripció prèvia trucant al telèfon: 93 871 14 17 i ens heu de facilitar el nom i cognoms dels assistents (Grup de convivència)

Per a famílies amb infants més grans de 4 anys.