Sant Jordi 2015

 

DeVersets, revetlla poètica de Sant Jordi

T’agradaria llegir els teus poemes en públic?
Esteu convidats a la revetlla poètica de Sant Jordi -DeVersets-
21 d’abril a les 7 del vespre al pati de la Biblioteca (si el temps acompanya)
Ens agradaria molt comptar amb tu!

 

Dibuixavila! Primera trobada d’il•lustració al carrer

Convidem a tots els il•lustradors que ho vulguin a sortir en grup a dibuixar Cardedeu, cadascú amb el seu estil! Només heu de portar el material i les ganes de dibuixar! Llapis, paper i acció! Al final del trajecte s’exposaran totes les obres a la biblioteca. El lloc de trobada serà la Biblioteca. Activitat per infants i adults.
Dins la programació de l’Il•lustra’m! 2015

 

GUERRILLA POÈTICA

Vols formar part de la Guerrilla Poètica de la biblioteca? Vols omplir Cardedeu de poesia? Necessitem reclutes sensibles! Vine durant tota la setmana del dilluns 13 al divendres 17 i ajuda’ns a preparar la munició-poètica. Nosaltres posem el material, tu la poesia!
Activitat per a infants i adults.

El divendres 17, sortirem al carrer a escampar la munició poètica que haurem preparat durant tota la setmana.
La trobada serà a la Biblioteca
Activitat per a infants i adults.

 

IL·LUSTRA’M! JORNADA D’IL·LUSTRACIÓ I ESCRIPTURA DE CONTES
Els contes busquen el seu dibuix

Il•lustradors de Cardedeu i d’altres convidats, vindran a la biblioteca a il•lustrar les vostres històries. Només cal que porteu un conte original escrit per vosaltres i trieu l’il•lustrador que voleu que el dibuixi! Quan li llegiu… començarà la màgia! També hi haurà un taller de contes express per ajudar-vos a escriure una història ben original. Amb tots els dibuixos i històries en farem una gran exposició! Activitat per a infants i adults.
Dins la programació de l’Il•lustra’m! 2015

 

Taller monstruós

L’objectiu principal del taller es situar els nens i nenes davant del procés que viuen els autors quan creen contes. La idea és que, d’una manera divertida, aprenguin a seguir un procés creatiu ben estructurat per acabar fent el seu propi conte. A càrrec de Jaume Copons i Liliana Fortuny, autors dels llibres de l’Agus i els Monstres.
Per a infants a partir de 2n de primària. Les places són limitades, cal inscriure’s.
Dins la programació de l’Il•lustra’m! 2015

 

XERRADA RODONA:
Trobada de descoberta de l’àlbum il•lustrat

Què és un àlbum? Com es llegeix? És només per infants? Què ens pot aportar? Dirigida a professionals de l’educació, pares i tots els adults disposats a deixar-se sorprendre.

Dins la programació de l’Il·lustra’m! 2015

 

BUTACA D’ARTISTA:
Trobada amb l’il•lustrador Roger Simó

En Roger viu a Cardedeu, i es dedica professionalment a la il•lustració. Ha dibuixat moltíssims llibres de diferents tipus, i acaba de publicar el seu primer àlbum amb text i  il·lustracions pròpies: Ell i jo d’Edicions Baula.
Ens parlarà del seu ofici, veurem dibuixos originals i dibuixarà en directe! També podreu adquirir els seus llibres i el Roger us els podrà signar!
http://rogersimo.blogspot.com.es
Dins la programació de l’Il·lustra’m! 2015