Crea el teu porfoli

Tenir un catàleg dels teus serveis és fonamental perquè aquells qui estiguin interessats en els serveis que ofereixes et puguin trobar i poder ensenyar el teu talent al teu currículum o en el cas d’una entrevista.

Què aprendràs en aquest mòdul?
Coneixeràs les principals plataformes per a la creació d’un porfoli de serveis: blogger i wordpress perquè puguis triar aquella que millor satisfaci les teves necessitats i crearàs pas a pas un porfoli de serveis.

Requeriments: Cal portar un llistat de productes / serveis que vols oferir i fotografies per poder començar a implementar el teu porfoli.

Estructura del curs: Què és un portfoli i com em pot servir per la meva feina. Triem una bona plantilla. Hora de crear el nostre portfoli

Docent: Raquel Rosa, assessora en comunicació a Hola Rosa

Calendari: dilluns 24 de novembre i 1 i 8 de desembre de 18h a 20h

Preu de les sessions: 24 € Les persones que estiguin a l’atur (sense prestació) inscrites al Servei Local d’Ocupació de Cardedeu Tindran el 100% de bonificació.
Les persones que estiguin a l’atur, (amb prestació) i inscrites al Servei Local d’Ocupació tindran el 50% de bonificació.

Inscripcions: a la Biblioteca de Cardedeu. Carrer del doctor Klein, 101. Per telèfon: 93 871 14 17 o per correu electrònic: b.cardedeu.mv@diba.cat