Identifica el teu potencial

Sovint els grans canvis a la nostra vida són conseqüència de situacions de crisi. Quan cal replantejar-se la nostra situació vital, és bo identificar quins són els nostres interessos i les nostres habilitats per triar el camp professional on ens volem situar. A partir d’aquí marcar els objectius professionals per assolir-lo. Per fer-ho necessitem eines que ens ajudin a treballar sobre les nostres preferències, capacitats i potencial professional.

Què aprendràs en aquest mòdul?

En aquest mòdul identificarem les nostres competències i interessos professionals, tot marcant els propis objectius laborals amb la finalitat de definir amb exactitud els passos que caldrà seguir per aconseguir el canvi de rumb desitjat. Aprendrem a fer visible a l’exterior les nostres capacitats, interessos i objectius. Per acabar aprendrem a defensar les nostres candidatures com a professionals davant la part contractant.

Calendari: 9,16 i 23 d’octubre de 18h a 20h

Condueix el taller: Núria Peix, tècnica laboral del Servei Local d’Ocupació de Cardedeu.

Espai: Biblioteca de Cardedeu

Preu: 24 €. Les persones que estiguin a l’atur i sense prestació, inscrites al Servei Local d’Ocupació de Cardedeu Tindran el 100% de bonificació. Les persones que estiguin a l’atur, i que cobrin una prestació i que estiguin inscrites al Servei Local d’Ocupació Tindran el 50% de bonificació.

Inscripcions: a la Biblioteca de Cardedeu. Carrer del doctor Klein, 101. Per telèfon: 93 871 14 17 o per correu electrònic: b.cardedeu.mv@diba.cat