Relaciona’t

(Cicle: He de buscar-me la vida)

Les formes de buscar feina al segle XXI, són molt diferents de fa vint anys enrere. Esperar la trucada no serveix. Cal actuar activament i moure’s al mateix ritme de les demandes professionals. Cal conèixer bé els nous canals per on circula la informació per treure’n el màxim profit.

Què aprendràs en aquest mòdul?
Descobrireu en quatre sessions, els pilars principals de la recerca efectiva de feina a internet. Aprendreu com moure el vostre currículum a la xarxa dirigint-lo cap a empreses i potencials contractants de forma professional. Els trucs per afrontar amb optimisme i superar una entrevista de feina o procés de selecció. Coneixereu les possibilitats de treball fora de Catalunya i Espanya.

Condueix el taller: Núria Peix, tècnica laboral del Servei Local d’Ocupació de Cardedeu

Calendari: 30 d’octubre, 13, 20 i 27 de novembre

Espai: Biblioteca Marc de Vilalba

Preu: 24€. Les persones que estiguin a l’atur (sense prestació) inscrites al Servei Local d’Ocupació de Cardedeu Tindran el 100% de bonificació. Les persones que estiguin a l’atur, (amb prestació) i inscrites al Servei Local d’Ocupació tindran el 50% de bonificació.

Inscripcions: a la Biblioteca de Cardedeu. Carrer del doctor Klein, 101. Per telèfon: 93 871 14 17 o per correu electrònic: b.cardedeu.mv@diba.cat