Sessió de curtmetratges. Premis Bafta

El British Council, com a soci cultural de la British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), presenta, un any més, el BAFTA SHORT FILM 2019, un programa dedicat a la promoció dels millors curtmetratges britànics. El Regne Unit compta amb una llarga tradició en la producció de curtmetratges i tant el British Council com la BAFTA són conscients de la importància de cercar nous públics per recolzar la diversitat i el talents dels realitzadors. El Programa BAFTA Shorts 2019 inclou vuit curtmetratges, tres d’ells d’animació, amb una durada total de 110 minuts. Els curts no són aptes per a menors de 16 anys. La sessió té una durada de dues hores. El programa de curtmetratges és:

 

  • 73 Cows (2018). Direcció: Alex Lockwood. 18″.   Un ramader té molts problemes de consciència cada vegada que ha de portar les vaques a l’escorxador. Per superar aquest mal tràngol decideix fer una cosa extraordinària.
  • Bachelor, 38 (2017). Direcció: Angela Clarke. 16″Una història d’amor perdurable en el temps d’un home a Londres als anys 60. Quan arriba a la majoria d’edat com a jove homosexual en una societat on el sexe gai masculí era il·legal i el prejudicis molt arrelats, Bryan Bale descobreix les formes il·lícites d’estimar lliurement. 
  • The blue door (2017). Direcció: Paul Taylor. 9″. Una infermera d’atenció domiciliària s’adona que l’àvia que cuida no és la persona que diu ser. 
  • The Field (2018). Direcció: Sandhya Suri. 19″Una humil agricultora porta una doble vida en l’últim capm de balt de moro que queda en el seu poble. Però la collita s’apropa. 
  • Wale (2018). Direcció: Barnaby Blackburn. 20″. Un jove de 18 anys, amb un passat criminal, mira de guanyar-se la vida obrint el seu propi taller mecànic.  No li resulta fàcil per tots els estereotips socials i pel seu propi passat.
  • I’m OK (2018). Direcció: Elizabeth Hobbs. 6″Després d’una aventura amorosa, l’artista expressionista Oskar Kokoschka s’allista com a soldat durant la Primera Guerra Mundial . Durant la batalla pateix greus lessions  i experimenta una sèrie de records i visions mentre els metges el transporten a través dels boscos del front rus. Curt inspirat en la vida i l’art d’Oskar Kokoschka (1886-1980)
  • Marfa (2018). Direcció: Greg McLeod, Myles McLeod. 9″. Un viatge existencial a la ciutat de West Texan
  • Roughhouse (2018). Direcció: Jonathan Hodgson. 16″ Ficció biogràfica situada als anys 80, quan un grup d’amics es muden a Liverpool per començar una nova vida. Amistat, fascinació, llibertat, nocturnitat i esperit punk domińen aquest trepidant film, al·liè a cap tipus̃ de nostàlgia.

Entrada lliure. Aforament limitat.