Artesans de Casa

logo_artesans de casa

Els Artesans de Casa, una manera de conèixer qui treballa l’artesania a Cardedeu

Agenda setembre-desembre:

novembre

Nadal a la vista! Fem les nostres targetes!

Divendres 21 de novembre a les 18h A càrrec de Tíntate A partir de diferents tècniques scrap, farem targetes nadalenques per a felicitar les festes als nostres amics o familiars. Reciclarem cartró, utilitzarem washi tape, superposició de papers i reserves, encunyació (troquelat), aplicació de tintes, segells, posarem una mica de tècnica reciclada amb les aquarel•les,… Llegir més »

Moneder vintage

Dissabte 15 de novembre a les 11h  A càrrec d’Esmeralda Sierra Cosirem dret amb dret, roba i folre i ho guarnirem amb uns punts de brodat. Requeriments: cal portar tisores, agulles de diferents mides i didal. Preu del taller: 7€. Inscripció limitada a 8 persones.

octubre

El Taller de Manualitat

Theresa, proposa fer una teula decorada utilitzant la tècnica d’envellir amb cera la superfície ceràmica i decorar-la de tardor amb la tècnica del decoupage. Cal portar tisoretes petites Preu del taller: 7€ Inscripció limitada a 10 persones

setembre

Taller de maquillatge personal

Dissabte 20 de setembre de 11h a 13h Es realitzarà una asesoría d’imatge en funció d’allò que vulguem transmetre ja sigui a nivell laboral, per a una entrevista de treball o per al nostre dia a dia: vestit, cabell, maquillatge. Farem pràctiques de maquillatge per poder treure el millor partit de nosaltres mateixes. Preu del… Llegir més »