Auctor: Generador d’històries i personatges

Auctor pretén ser el teu company diari per escriure històries o crear personatges limitats només per la imaginació.
El fort component social de l’aplicació et donarà l’oportunitat que els teus amics i membres de la comunitat llegeixin i comparteixin les teves històries.

Història
Crea, gestiona, publica i comparteix les teves històries. Podeu triar escriure les seves pròpies històries o llegir les històries d’altres membres en gèneres com Romanç, Acció / Suspens, Desgràcia / Drama, Ciència / Espai, Assassinat, Fantasia / Màgia, Terror / Suspens, Misteri i més
Continua desenvolupant la història i ampliant els seus personatges fins al punt en què la teva història es converteixi en un llibre totalment envoltant.
No et preocupis pels bloquejos creatius. Tenim desafiaments setmanals perquè puguis practicar la teva escriptura creativa i rebre feedback de milers d’escriptors.

Desenvolupament de personatge:
Crea personatges detallats i porta’ls a través d’emocionants desafiaments que definiran els seus trets. Afegeix imatges de perfil per als teus personatges per assegurar-te que mai oblidaràs una cara. Pots divertir-te i gaudir dels sorprenents noms, trets i biografia dels més de 5000 possibles personatges generats a l’atzar.
Anomena els caràcters que més t’agradin o fa servir el generador de noms aleatoris per crear noms sorprenents.

Desafiaments
Participeu en els desafiaments setmanals d’escriptura juntament amb la nostra comunitat en creixement. Si només vols relaxar, seu, pren un cafè, llegeix, comenta o gaudeix les històries creades pels participants.
Nombrosos desafiaments per al teu personatge t’esperen a Auctor. Guia’l a través de la vida definint moments i sent amics per sempre.

Comunitat social
Comparteix les històries que creguis amb amics dins i fora de l’Auctor. Convideu a altres a unir-se a la comunitat i explori les seves habilitats d’escriptor ocultes.
Amb més de 200.000 escriptors de novel·les que instal·len Auctor, compartim històries, idees i, especialment, el nostre art.

App disponible a Google Play