Canva: disseny gràfic per a tothom

Canva fa que l’edició del disseny i el vídeo siguin increïblement senzilles (i divertides)! ? Creeu impressionants dissenys de logotips i cartells amb les vostres fotos i vídeos, fins i tot si no sou experts en disseny.

Una aplicació de disseny gràfic lliure i versàtil: editor complet, creador d’informacions a Instagram, creador de vídeo, editor de vídeo, creador de logotips i creador de cartells, creador de llibres i creador de taulers d’ambient – Canva és l’aplicació d’edició més completa.

Dissenyeu la vostra coberta de ressaltat de Instagram, Instagram Story o no hi ha publicacions de cultiu, creeu un logotip i un banner per a les xarxes socials: Facebook, Pinterest i Twitter. També podeu fer invitacions d’aniversari i invitacions de noces.

Manteniu-vos en marca amb el nostre creador o dissenyador de logotips per a les vostres targetes de visita, pòsters o publicacions a Instagram. Disponible al vostre telèfon i ordinador per tornar al vostre disseny en qualsevol moment i lloc.

Com utilitzar Canva
1. Comenceu des de zero o un disseny llest per utilitzar
Creeu un disseny amb el nostre llenç en blanc, o estalvieu temps i utilitzeu qualsevol dels nostres 60.000 plantilles GRATIS creades per dissenyadors professionals, incloent un logotip i un vídeo. No cal cap tutorial ni dibuixar dissenys. Utilitzeu el nostre dissenyador de logotips i creadors de logos, eines d’edició de pòster i vídeo per a la vostra obra mestra.

2. Utilitzeu la imatge perfecta
Carregueu imatges i vídeos de la galeria del dispositiu o trieu des de la nostra biblioteca de fotos i il·lustracions de primera qualitat per crear el logotip, el pòster i el vídeo perfecte.

3. Editeu i afegiu text a fotos o vídeos
Afegiu fàcilment pressupostos o text múltiples a qualsevol gràfic. Canvieu la font (tenim 500 opcions +), mida, color, espaiat i posició.

4. Editeu imatges com a professionals
Utilitzeu el nostre editor d’imatges gratuït per aplicar filtres fotogràfics, canviar la brillantor, afegir vinyeta i molt més.

5. Mostra-ho al món
Compartiu dissenys directament a Instagram, WhatsApp, correu electrònic o simplement deseu al vostre dispositiu.

App disponible a Apple Store i Google Play