Els Micro… 2024

El diumenge 10 de març de 2024 va finalitzar el termini per presentar obres al concurs Els Micro… 2024 en la categoria de Microrelats i Microteatre. En la categoria Microrelats s’han presentat 122 textos de 62 autors. En la categoria Microteatre s’han presentat 17 obres. Els membres del jurat un cop llegits i havent deliberat, han triat els següents textos:

CATEGORIA MICRORELATS:
· Qüestió d’equilibri de Mònica Amorós Hernández (Pseud. Rita)
· Extinció d’Óscar Arenas Larios (Pseud. Porco Monterroso)
· Ortografia de Lidia Ribalta i Amigó (Pseud. Sor Angeleta)

CATEGORIA MICROTEATRE
· Equilibris d’Anna Moore Forn
· Decisions importants de Josep Lluis Roig Sala
· Basat en fets irreals d’Adria Serra Perejil

La il·lustradora dels punts de llibre és la Júlia Ventura Bruguera, que es presenta així:

Vaig néixer a Cardedeu (Barcelona) el 8 de gener del 1997.

Després d’acabar els estudis al Batxillerat artístic Institut Celestí Bellera em vaig traslladar a Merano (Itàlia), on vaig treballar com a au-pair i com a mediadora de llengua espanyola a la mediateca multilingüe. El setembre del 2017 vaig continuar la meva formació artística matriculant-me al curs triennal de Còmic i Il·lustració a l’Acadèmia de Belles Arts de Bolonya, on em vaig graduar el febrer de 2021.

Actualment, estic assistint al màster d’Il·lustració a la mateixa Acadèmia. Col·laboro com a il·lustradora per a revistes i diferents projectes gràfics centrant la meva recerca en el camp de la il·lustració infantil i l’artesania.