Khan Academy: coneixement progressiu a l’abast de tothom

Descobreix com funcionen els cicles de Krebs! Avança en els fonaments de la geometria! O, si et sents atrevit, aprèn programació i crea les teves pròpies animacions digitals! Ja siguis estudiant, mestre, tutor, director de col·legi, o adult que torna a les classes després de 20 anys, la biblioteca de Khan Academy està disponible i és gratuïta.

  • Aprèn qualsevol cosa, gratis: centenars d’exercicis interactius, vídeos i articles a l’abast de les teves mans. Estudia matemàtiques, ciències, economia, finances, i molt, molt més.
  • Millora les teves habilitats: fes exercicis, proves i exàmens amb retroalimentació immediata i pistes pas a pas. Dóna-li seguiment al que estàs aprenent a l’escola, o practica al teu propi ritme.
  • Segueix aprenent quan estàs desconnectat: marca i descarrega el teu contingut favorit per veure vídeos sense tenir una connexió a Internet.
  • Reprèn on et vas quedar: el teu aprenentatge se sincronitza amb khanacademy.org, així que el teu progrés sempre està al dia.

Aprèn amb els vídeos, exercicis interactius i articles exhaustius sobre matemàtiques (aritmètica, àlgebra, geometria, trigonometria, estadística, càlcul, àlgebra lineal), ciència (biologia, química, física), economia, finances, i molt més!

App disponible a Apple Store i Google Play