Solar Walk Lite – Planetarium 3D: explora i descobreix els secrets del nostre sistema solar

Solar Walk Lite és una aplicació planetària 3D. Representa un simulador del sistema solar sensible al mateix temps que us permet explorar planetes, estrelles, satèl·lits, nans, asteroides, cometes i altres cossos celestes en temps real a l’espai extraterrestre.
La versió Lite del conegut simulador del sistema solar Solar Walk és absolutament lliure i molt petita, però conté totes les característiques principals i els cossos celestes del sistema solar i l’univers en què vivim.

Sense compres en l’aplicació. NO es requereix connexió a Internet (excepte per a la galeria i la Viquipèdia).

Característiques principals per provar amb l’aplicació Planetari 3D:
? Simulador del sistema solar 3D: visió espacial realista amb posicions en temps real, ordre, grandària, estructura interna dels planetes i llunes del sistema solar, les seves òrbites, estrelles, cometes, satèl·lits i altres cossos celestes.
? Enciclopèdia astronòmica: cada planeta i cos celeste té una extensa informació, així com interessants dades sobre l’astronomia: grandària, massa, velocitat orbital, missions exploratòries, el gruix de les capes estructurals i galeria fotogràfica amb fotos reals preses per telescopis o naus espacials de la NASA durant les missions espacials.
? Mode Orrery 3D Mode activat / desactivat: descobreix l’univers i observa les mides i distàncies esquemàtiques o realistes entre els objectes espacials i els cossos celestes.
? Anaglyph 3D on / off – si teniu ulleres 3D d’anàglif, podeu triar aquesta opció “Orrery” per navegar per l’univers i gaudir de la bellesa de l’espai exterior, planetes, naus espacials, planetes nanes i altres objectes celestes.
? Ampliar-se per veure els objectes de prop i Zoom-out per veure la posició del nostre sistema solar a Galaxy.
? L’enciclopèdia interactiva del sistema solar és molt fàcil d’utilitzar. Solar Walk Lite és una de les millors aplicacions astronòmiques adequades per a nens i adults i tots els amants de l’astronomia.
? Els models 3D de naus espacials a l’aplicació es basen en dades científiques recollides per la NASA i els telescopis terrestres de l’ESA. Conegui l’exploració espacial en qualsevol moment amb Solar Walk Lite.

App disponible a Apple Store i Google Play