Cinema Il·lustra’m!
Dúnia i altres contes del món

Activitat al Cinema Esbarjo

C/ Lluís Llibre, 27 – Cardedeu

Us presentem una sessió de quatre curtmetratges amb protagonistes de nacionalitats diferents, nenes que estenen les mans a altres cultures amb el propòsit d’omplir-se els cors d’amistat i noves experiències.

Durada del programa: 58 min
Edat recomanada: +8

Dunia (Dounia), Marya Zarif i André Kadi, 2020, Canadà. 28 min
La Dunia és una nena de sis anys amb molta curiositat i ganes de descobrir noves històries. D’un dia per l’altre, es veu obligada a abandonar la seva ciutat amb la seva família, a causa de la guerra.

Amèrica (America), Nadav Arbel, 2018, Israel. 16 min
Una jove viu amb el seu fill al Tel Aviv del 1950. El nen viu absort en un món de fantasia, però la mare no perd l’esperança de viure ben lluny d’Israel: a Amèrica. Qui de tots dos aprendrà a viure la seva realitat d’una altra manera?

Cinema Rex, Mayan Engelman i Eliran Peled, 2020, Israel. 6 min
En una ciutat dividida, un nen hebreu té clar que no pot fer amics de l’altra banda, però al Cinema Rex una nena àrab li trenca els esquemes. I és que l’amistat de debò no entén d’idiomes ni de rivalitats culturals.

Bango Vassil, Milen Vitanov i Vera Trajanova, 2016, Alemanya i Bulgària. 9 min
Una nena comparteix il·lusionada les seves tradicions per al nou any, però no tothom la comprèn. Malgrat tot, un succés accidental demostrarà que les seves llegendes eren certes.

Compra de entrades AQUÍ