CLUB DE NOVEL·LA NEGRA al Tarambana
La pacient silenciosa de Alex Michaelides

Títol: La pacient silenciosa
Autor: Alex Michaelides
Traducció: Anna Puente Llucià
Conducció per part de l’escriptor Óscar Esteban
Hora: 20.30h
Lloc: Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana

EL LLIBRE

Sinopsi: L’Alicia Berenson tenia trenta-tres anys quan va matar el seu marit. Era una pintora cotitzada, les galeries de Londres se la disputaven per exposar les seves obres. S’estimava el seu marit, se’n preocupava. Fins que un vespre el va lligar a una cadira i va disparar cinc cops contra ell. L’Alicia no va tornar a parlar mai més.

Sis anys més tard, Theo Faber aconsegueix una plaça a The Grove, una unitat forense protegida del nord de Londres. En Theo és un ambiciós psicoterapeuta convençut que triomfarà allà on tants altres han fracassat: està obstinat a ajudar l’Alicia a recuperar la parla, a resoldre el misteri del seu silenci. Aviat descobrirà que el mutisme de l’Alicia està més arrelat del que es podia arribar a imaginar. Però si finalment parlés, estaria disposat a acceptar la veritat?
.

Comentari: El thriller psicològic més aclamat de l’any. Impredictible i paralitzant, et pot deixar sense paraules. El suspens elevat a la màxima potència.

L’AUTOR

Alex Michaelides (Xipre, 1977) és guionista de cinema. Va estudiar literatura i psicoteràpia, i ha treballat en un centre de seguretat psiquiàtrica per a joves, experiència que li ha proporcionat material i inspiració per a la seva primera novel·la, La pacient silenciosa.

Font: Ara Llibres