CONNECTA’T
Ets autònom/a i no saps com preparar un factura electrònica?

Ets autònom/a i no saps com preparar un factura electrònica? T’ho expliquem i t’ensenyem eines gratuïtes per gestionar-les.  Definirem el concepte de Factura electrònica, els seus avantatges i desavantatges, coneixerem què diu la llei? explicarem diferents eines existents en el mercat per preparar i enviar factura electrònica als nostres clients. Taller de dues hores a càrrec de l’empresa Buisitools

Si estas interessat a participar-hi deixa les teves dades en aquest formulari

__________________________

El programa CONNECTA’T és la iniciativa de la Gerència de Serveis de Biblioteques de capacitació digital que pretén dotar a les persones usuàries de la XBM de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

La biblioteca pública vol ser un espai d’aprenentatge i convertir-se en espai facilitador de l’accés igualitari a la informació i la comunicació. És per això que s’han ideat aquests tallers especialment dissenyats en un format pràctic i pensats perquè els seus participants adquireixin coneixements que els seran útils en un context com l’actual que molts tràmits i serveis han passats a fer-se primordialment en línia.