Dia Europeu de les llengües (26 de setembre)

10.30h Recursos educatius online en anglès 
Sessió de recursos educatius online en anglès adreçada a adults que tinguin necessitat d’estar actius amb aquesta llengua sigui per temes de formació o de feina i necessitin saber com resoldre amb eficàcia els dubtes lingüístics que sorgeixin en la seva activitat diària. Coneixeran les millors eines per consultar informació en anglès, així com també com seguir millorant el seu aprenentatge de la llengua via online.  A càrrec de Judith Escalera, de l’acadèmia Cambridge School de Granollers

11.30h Recursos per aprendre a parlar i escriure en català. La sessió pretén donar a conèixer alguns recursos que hi ha a la xarxa per aprendre a parlar i escriure en català, i també algunes eines de consulta en línia per poder resoldre dubtes lingüístics: diccionaris, cercadors, traductors…La sessió s’adreça tant a les persones que volen informar-se dels recursos que hi ha per formar-se en llengua catalana (cursos de català presencials i en línia, Voluntariat per la llengua…), com també a les persones que volen millorar la qualitat lingüística dels textos que redacten. A càrrec d’Assumpta Relats de l’Oficina de Català de Cardedeu.

12.30h Presentació del Prestatge Virtual d’Idiomes. Tots els recursos actualitzats per aprendre idiomes de manera autònoma. La selecció s’ha fet a partir de la feina d’un grup de bibliotecaris de la Xarxa de Biblioteques de Diputació de Barcelona. Presentació a càrrec de Laura Perich, bibliotecària de la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.