Espai de reflexió i orientació: Quin futur espera als nostres fills?

Calendari: 09/05/2016 i 23/05/2016

Les xerrades tenen com a finalitat crear un espai de diàleg i reflexió compartida per visualitzar escenaris de  futur  a  partir  de  determinades  preguntes:  en  què  treballaran  els nostres fills i filles? on? quines competències necessiten adquirir? quines habilitats? quins escenaris macroeconòmics i mundials, previsiblement, s’aniran  trobant  pel  camí?  com  podem  ajudar  els  pares  i  mares,  la família, la comunitat…? Aquestes són algunes de les preguntes base per presentar  els  escenaris  en  els  quals,  a  mig  –  llarg  termini,  hauran d’interactuar els nostres joves.

Les  dues  sessions  formatives–orientatives  es  plantegen  a  partir  d’una metodologia activa que combina la presentació del ponent amb un debat compartit entre els assistents. Al final es posarà a l’abast de tots els assistents, en format digital, un dossier amb el contingut de les sessions.

A càrrec de Roman Castro, doctor en ciències polítiques i en sociologia. Professor universitari de la UNIR.

 

Per estar al dia dels esdeveniments de la Biblioteca accedeix a la pàgina de Facebook o subscriu-te a la Biblioagenda que trobaràs al peu de la web