JORNADES IL·LUSTRA’M! 2021
Exposició Maquetes il·lustrades de Sebastià Serra

Qui és en Sebastià Serra?
Sebastià Serra és l’il·lustrador que ha posat imatges a les lletres de les cançons de la Dàmaris Gelabert en un procés creatiu molt elaborat. Primer de tot crea un escenari en forma de petita maqueta, treu una imatge fotogràfica d’aquest escenari i finalment dibuixa nous elements sobre la fotografia. A l’exposició podeu veure les maquetes fetes servir per a il·lustrar els llibres: Els dies de la setmana i Qui sóc jo?

L’exposició la podeu veure del 19 d’abril fins el 8 de maig a la Biblioteca de Cardedeu.

Procés creatiu de l’il·lustrador Sebastià Serra

 

Voleu conèixer més coses d’en Sebastià Serra…?

Ha il·lustrat més d’una setantena de llibres infantils a Espanya, Itàlia, França, UK, Portugal, Taiwan, Brasil i els Estats Units. Ha participat com a grafista en programes de televisió, en espectacles familiars i elaborant material didàctic per diversos museus i institucions culturals. Ha estat seleccionat en tres ocasions a la Mostra degli illustratori di libri per ragazzi de Bologna i també per la Society of Illustrators de New York, al Original Art: The Fine Art of Children’s Books Illustration.

Ha participat en exposicions d’il·lustració a The Museum of American illustration de New York, Chicago Art Institute, Northwestern University d’Illinois, Itabashi Art Museum de Tokyo, Society of Illustrators de Korea, International Illustrators Exchange de Praga i a la Fira del Llibre de Frankfurt. Ha obtingut els premis Mercè Llimona, Lola Anglada, el Premi de la Crítica Serra d’Or i en dues ocasions el Premi Junceda de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya.

Us convidem a entrar també al seu web i descobrir-ne els seus treballs.