MENJAMOTS. Club de lectura per a infants
La casa del reloj en la pared de John Bellairs

Sinopsis
Després de la mort dels seus pares, en Lewis ha d’anar a viure a casa d’un excèntric oncle a una casa molt gran. Aviat descobreix que el seu oncle i la veïna, la senyora Zimmermann, tenen uns comportaments estranys i ambdós són mags. Lewis està inquiet pel constant tic-tac del rellotge de paret que se sent per tota la casa i comença a pensar que darrera de les parets s’hi amaga algun misteri.

L’autor, John Anthony Bellairs (1938 – 1991) va ser un autor nord-americà més conegut per la seva novel·la fantàstica The Face in the Frost i moltes novel·les de misteri gòtiques per a nens amb els personatges Lewis Barnavell, Rose Rita Pottinger, Johnny Dixon i Anthony Monday . La majoria dels seus llibres van ser il·lustrats per Edward Gorey. Tretze seqüeles originals i inacabades dels llibres de Bellairs han estat escrites per Brad Strickland. En el moment de la seva mort, els llibres de Bellairs havien venut un quart de milió de còpies en tapa dura i més d’un milió i mig de còpies en rústica.

Activitat oberta als nois i noies de 4rt, 5è i 6è de primària que hagin llegit aquest còmic. Podeu recollir el vostre exemplar a la Biblioteca