MENJAMOTS. Club de lectura per a infants
No hi ha galetes per als follets de Cornelia Funke

Sinopsis
L’hivern arriba abans d’hora: un panorama gens afalagador per a tres follets famolencs a qui els agradaria alimentar-se només de raviolis, pomes i galetes. Abans menjaven el que els oferia la natura, però com que els humans estan destruint el seu bosc, ara es veuen obligats a robar menjar per sobreviure. Així, la Llamprea, en Capdefoc i en Setpunts es llancen a l’aventura per no morir de gana. Però, quan els tres amics s’enfronten amb el malvat «follet blanc», la situació esdevé realment perillosa. Fins que apareix una rata en el seu amagatall que capgirarà la situació
Cornelia Funke (Dorsten, Alemanya, 1958) és una de les escriptores de llibres per a joves més prolífica a Alemanya, especialment en el gènere de la fantasia. Les seves obres han estat traduïdes a més de trenta idiomes i han assolit un gran èxit internacional. És autora de la famosa trilogia Cor de tinta i de les novel·les El laberint del faune (basada en la pel·lícula del mateix nom de Guillermo del Toro), El cavaller fantasmaGreta i Òliba, cuidadores de gossosDeixeu en pau la Mississipi i El petit home llop.
Activitat oberta als nois i noies de 4rt, 5è i 6è de primària que hagin llegit aquest llibre. Podeu recollir el vostre exemplar a la Biblioteca.