PRESENTACIÓ
Cuatro reinas, d’Esther Ventura

Sinopsi

Londres. Març de 2001. Irene Márquez aspira a aconseguir un paper en el musical “Fame”. Prem el timbre de la casa de Meredith Anderson i espera. Dotada d’un do paranormal, aviat descobreix que el seu armari acull l’esperit d’un nen, el qual es comunica amb la seva mare a través de desconcertants missatges.

Isabella Giordano accepta escriure a desgana les memòries de la retirada actriu Anderson, desitjant així encastellar-se en el món literari.

Rosemary Wilkins sobreviu a un matrimoni desgastat. El record d’un assassinat que va presenciar a bord del Queen Mary l’octubre de 1958, quan tenia dos anys, aflorarà bruscament en la seva ment gràcies a un impactant quadre que penja a la National Gallery.

» Més informació

L’autora

Esther Ventura Grimau neix a Mollet de Vallès (Barcelona), el 1975. La seva incursió en el món literari arriba tard. No és fins al 2009 que inicia el seu camí de la mà de petits relats amb els quals aconsegueix els primers reconeixements. Prèviament, al març de l’any 2001, viatja a Londres i atrapa la idea de forjar una història en aquesta ciutat. Aquesta idea no veurà la llum fins a gener de l’any 2015, quan per fi es llanci a escriure la que serà la seva primera novel·la: Quatre reines.

Com assistir-hi? Caldrà que ompliu aquest formulari. La inscripció és individual. Heu d’omplir un formulari per persona.

Aforament limitat a 22 persones


L’autora ens convida a la presentació