Presentació de la novel·la
La memòria de l’arbre de Tina Vallès

La presentació comptarà amb l’autora Tina Vallès, i posteriorment, els assistents gaudiran d’un petit maridatge de vins.  L’acte està organitzat i es farà a la Llibreria Badallibres de Cardedeu (Carretera de Cànoves, 3, 08440 Cardedeu, Barcelona). 

De què tracta la darrera novel·la de Tina Vallès?

Lamemòria de l’arbre és una novel·la bellament escrita i construïda que aconsegueix col·locar el lector en la pell d’un nen i que parla de la transmissió dels records, de com es fabriquen i com es conserven, d’on es guarden i com es poden perdre. Un llibre memorable que suposa també la confirmació del talent com a narradora de Tina Vallès. La Novel·la va rebre el Premi Llibres Anagrama de Novel·la.

«Tina Vallès escriu mentre fotografia el que els mortals no advertim. Experimenta una realitat que, de tan pura, sembla mentida» (Anna Carreras, Time Out); «No només Tina Vallès escriu amb un domini lingüístic exemplar… sinó que aconsegueix adaptar la llengua als personatges, caracteritzar-los sense parodiar-los, i insuflar els seus relats… amb un alè de vida que convida a la participació emotiva» (Francesco Ardolino,Núvol); «Una miniaturista esplèndida» (Joan Josep Isern, Vilaweb)