Presentació del llibre
Els vells amics de Sílvia Soler

 

La presentació comptarà amb l’autora Silvia Soler, i posteriorment, els assistents gaudiran d’un petit maridatge de vins.  L’acte està organitzat i es farà a la Llibreria Badallibres de Cardedeu (Carretera de Cànoves, 3, 08440 Cardedeu, Barcelona). 

De què tracta la nova novel·la de Sílvia Soler?
Cinc estudiants de Belles Arts viatgen a París per visitar la gran exposició que es va fer sobre Gauguin al Grand Palais a fi nals dels anys vuitanta. Aquell viatge, de només quatre dies, els durarà tota la vida. En Marc, la Lídia, en Mateu, l’Ada i en Santi teixiran, a partir d’aleshores, una amistat que sembla indestructible i que els mantindrà ancorats als vells temps, als anys dels grans anhels. Els protagonistes, però, entendran aviat que tan difícil és mantenir-se fidel a la vocació artística com renunciar-hi. I la vida, que cada vegada es torna més exigent, acabarà posant-los a prova.

A Els vells amics Sílvia Soler s’endinsa en l’apassionant aventura que suposa la recerca del sentit de la vida i ens mostra per què l’amistat és un valor que cal preservar per sempre.