Presentació del llibre:
Contes per al teu altre jo/Cuentos para tu otro yo
de Pep Camps Barnet i Tundra de San Martin
[Activitat en línia]

Sinopsi: 16 contes bilingües per connectar amb experiències, vivències i emocions comunes a l’ésser humà. 16 històries per poder pensar, sentir, aprofundir en un mateix, tocar algun ressort a l’ombra o simplement per passar l’estona. Un viatge lleuger o dens (segons triï cadascú) amb personatges aparentment diferents: des d’un home alcohòlic obsessionat amb el marisc fins a una ploma de tinta que es rebel•la contra la mà que ja no l’acaricia, passant per les cuirasses que de vegades hem de trencar o les preguntes que no ens hem fet, segur que algun relat us cridarà l’atenció. I llavors us podeu preguntar: què té a veure amb mi?
Pep Camps, viu a Palau solità i Plegamans des de fa 30 anys. Despistat i introspectiu, dedica, en les seves hores d’esbarjo, a escriure. Activitat de la que en el passat no va creure que pogués alimentar-se.
Tundra de San Martín, cardedeuenca d’adopció, nascuda als 70 a Barcelona. Darrera la seva formació i feina ha estat una cercadora del projecte que considera més ambiciós, el descobriment de l’essència de l’ésser humà.

Com ho farem? La presentació es farà on-line. Per participar-hi cal que empleneu aquest petit formulari que ens permetrà estar en contacte i enviar-vos un dia abans l’accés a la videoconferència.
Els que ja estàveu apuntats no cal que torneu a fer-ho. Si teniu dubtes podeu consultar-nos a la biblioteca: b.cardedeu.mv@diba.cat, o trucant-nos al 686 157 946. També al telèfon fix: 938 711 417