TALLER D’ESCRIPTURA
Acrobàcies literàries amb Alba Dalmau Viure

Taller d’escriptura creativa on durant 6 sessions de 2 hores practicarem la creativitat literària a partir de jocs creatius i tècniques de desbloqueig que ens serviran per experimentar amb la llengua i, pel camí, trobar possibles arguments per desenvolupar textos literaris, sovint inesperats.
A partir d’acrobàcies literàries experimentarem amb l’escriptura partint de la base que sovint una obra literària s’ofega davant la llibertat total i ens adonarem que la creativitat no sempre és fruit de les muses inspiradores.
Mitjançant el joc i la constricció durem a termes exercicis que de manera original i divertida aniran enfocats a alliberar la creativitat literària.
Veurem tècniques de desbloqueig per enfrontar-nos a la pàgina en blanc, coneixerem qui era el grup d’experimentació literària OULIPO, manllevarem tècniques pròpies d’avantguardes com el surrealisme o el dadaisme,  treballarem a partir del collage, provarem tècniques d’escriptura col·laborativa i donarem eines estrambòtiques per millorar la creació de personatges.
T’atreveixes a fer totes aquestes piruetes literàries?
 
Calendari: 19 setembre, 10 i 31 d’octubre, 7 i 21 novembre i 5 desembre de 18 a 20h
Cost: 48€
Inscripcions al formulari