Taller familiar: Il·lustració a partir de maquetes amb Ramon París

Ramon París és l’il·ustrador del conte de Nelson Ramos Un avi, si. El procés per crear les imatges, fou a partir de fotografies a una maqueta on estaven situades les imatges. Les maquetes que estaran a la Biblioteca exposades seran un exemple i esperem que la font d’inspiració per a les famílies talleristes.

El taller consistirà a fer uns dibuixos que expliquin una situació imaginada, situar-los a diferents nivells sobre una superfície i fer les fotografies. En Ramón ens ensenyarà la tècnica i a trobar la poètica de la composició de la imatge.

Ramon Paris

Actualment viu a Cardedeu, és il·lustrador i dissenyador. A la Biblioteca trobareu bona part dels seus llibres editats: La Caimana, Un avi, si, Entreson, Zoo il·lògic, etc… Va començar fent il·lustració per a premsa, magazins i publicitat per a després introduir-se en animació durant 15 anys consecutius. Ha treballat fent animació i il·lustració de llibres infantils, projectes editorials, direcció d’art i disseny en general. Ha treballat per a HBO Llatinoamèrica, MAX, Cinemax, Discovery Channel, Animal Planet, AXN, Sony Entertainment Television, Mun2, Max, Canal+, Cuatro, Viajar, Edicions Ekaré, Viena Edicions, Variopinta Edicions i Iuris, entre altres.

Ha estat seleccionat com l’il·lustrador favorit del públic al 2017 i aquest 2022 ha estat un dels guanyadors a l’exposició de la prestigiosa fira Bologna Childrens Book Fair 2022.

Materials que heu de portar de casa:
– Càmera fotogràfica i, si ho creieu necessari, les vostres eines de dibuix.

És necessària la inscripció prèvia a l’activitat. Si us plau, OMPLIU AQUEST FORMULARI. Un per persona.