Taller familiar: Il·lustra amb transferència d’imatges, amb Alba Marina Rivera

La tècnica consisteix a traspassar imatges prèviament impreses d’un paper a un altre, fent servir dissolvent, per després dibuixar o pintar a sobre. Una manera molt original de crear les nostres pròpies composicions partint d’una imatge preexistent.

Alba Marina Rivera

Actualment és veïna de Cardedeu després de recórrer mig món. Va néixer a Rússia però va viure a Cuba, on es va formar com a artista des de molt jove. També va iniciar-se en les ciències però, en adonar-se que no era la seva vocació, les va abandonar. Després, a Barcelona, va estudiar il·lustració a l’Escola Massana amb Pep Montserrat i Arnal Ballester. Allà va descobrir que la seva gran vocació és il·lustrar llibres. Ha il·lustrat per a Edicions Ekaré: El contador de contes, Anem a veure el pare! i En casa de mis abuelos. (Font: Ekaré). Actualment, experimenta barrejant arts plàstiques i musicals damunt d’un escenari amb la seva companyia La Curiosa.

Materials que heu de portar de casa:
– Roba que es pugui embrutar, per si de cas, o bata.
– Cal portar mascareta FFP2, potser més d’una perquè durant un moment es treballarà amb dissolvent (El treball amb dissolvent el farem a l’exterior)

És necessària la inscripció prèvia a l’activitat. Si us plau, OMPLIU AQUEST FORMULARI. Un per persona.